ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

1O FARMER HELLAS CONFERENCE: ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ 18 & 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014 / MEC ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 17/10/2014

 

H εταιρεία διοργάνωσης εκθέσεων Lexxel Corporation Hellas Ltd, η οποία διοργανώνει την 1η Έκθεση Αγροτικής Ανάπτυξης Farmer Expo Hellas (18-20/10/ 2014, MEC, Παιανία) ανακοινώνει τη διοργάνωση του 1ου Farmer Hellas Conference, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στο συνεδριακό χώρο του MEC.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου έχουν προγραμματιστεί δύο ξεχωριστές ημερίδες, η πρώτη το Σάββατο 18/10 με την επιστημονική επιμέλεια του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και η δεύτερη, την Κυριακή 19/10 με την επιστημονική επιμέλεια της εταιρείας Food Allergens Laboratory.

Και τις δύο ημέρες το συνέδριο θα έχει ώρα έναρξης στις 4.00 το απόγευμα και η διάρκειά του θα είναι περίπου 3 ώρες κάθε ημέρα.

Σάββατο 18/10: Το 1ο Farmer Hellas Conference υποδέχεται μια πολυμελή ομάδα επιστημόνων- μέλη όλοι τους του διδακτικού προσωπικού του Γεωπονικού Πανεπιστημίου (καθηγητές, αναπληρωτές και λέκτορες) αλλά και υποψήφιοι διδάκτορες, οι οποίοι θα παρουσιάσουν με την κορυφαία εγκυρότητα του ιστορικού ΑΕΙ, εισηγήσεις για τις προοπτικές νέων και υφιστάμενων καλλιεργιών.

Πιο συγκεκριμένα για τις προοπτικές δενδρωδών καλλιεργειών, για τα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά, για τις προοπτικές των εδώδιμων μανιταριών, για τις εναλλακτικές καλλιέργειες κηπευτικών, τις υδροπονικές καλλιέργειες κ.ά.Στη συγκεκριμένη ημερίδα, αγρότες και επαγγελματίες της αγροτικής παραγωγής θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες δυνατότητες στο πλαίσιο του ΠΑΑ 2014- 2020.  

Κυριακή 19 Οκτωβρίου: Το 1ο Farmer Hellas Conference υποδέχεται στελέχη της αγοράς, θεσμικούς παράγοντες, επιστήμονες και δημοσιογράφους οι οποίοι σε ευρύ πάνελ θα συζητήσουν για την «Ορθή χρήση φυτοφαρμάκων για ένα καλύτερο τρόφιμο: ασφαλές, φθηνό και εμπορικό» και θα πραγματοποιηθεί με την επιστημονική επιμέλεια των χημικών-μικροβιολογικών-μοριακών εργαστηρίων αναλύσεων Food Allergens Laboratory.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι η ορθή χρήση φυτοφαρμάκων και η συνεισφορά τους  σε ασφάλεια-οικονομία-εμπορικότητα, οι δράσεις βελτίωσης στις πρακτικές εφαρμογής φυτοφαρμάκων με στόχο τρόφιμα (μεταποιημένα ή μη) ασφαλέστερα, οικονομικότερα και εμπορικά πιο αποδεκτά. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα δοθεί σε προτάσεις/ιδέες για ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ των ενδιαφερομένων μερών προς την κατεύθυνση αυτή.

Η είσοδος και τις δύο ημέρες είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες της Έκθεσης. Περιοδικά της Τεχνοεκδοτικής θα διανέμονται στις δύο εσπερίδες. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και τους συμμετέχοντες εδώ και λάβετε περισσότερες πληροφορίες στο site της διοργάνωσης www.farmerexpo.gr.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΛΥΜΑΤΑ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΒΥΕ ΚΑΙ ΔΕΥΑ

-Επιστήμονες, κορυφαίοι εκπρόσωποι του κλάδου και επιχειρηματίες συμμετέχουν στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ημερίδα του “Verde.tec Forum” που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής 17 Φεβρουαρίου 2019,...

ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚO ΣΠOΤ ΤΗΣ VERDE.TEC

Κορυφαίοι θεσμικοί και πολιτικοί παράγοντες, αλλά και προσωπικότητες επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην κυκλική οικονομία και στις τεχνολογίες περιβάλλοντος έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τ...

“ELEC.TEC”: H ΠΙΟ ΛΑΜΠΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΑ “SMART HOMES”

Η κορυφαία έκθεση ηλεκτρολογικού υλικού, φωτισμού και συστημάτων ασφαλείας προετοιμάζεται με νέα αισθητική και ποιοτικά δεδομένα. Περισσότερη λάμψη αλλά και νέες τεχνολογικές καινοτομίες για τα smart ...

Κλείσιμο [X]