ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

Η MOBILE TECHNOLOGY ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ CK3X/R ΤΗΣ INTERMEC

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 31/10/2014

 

Η σειρά τερματικών CK3X/R της Intermec by Honeywell ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες της λιανικής και είναι σχεδιασμένη να λειτουργεί σε περιβάλλον αποθήκης και in store applications. Με μικρές διαφορές στο scan engine, τα τερματικά CK3X και CK3R είναι γρήγορα, ανθεκτικά και αξιόπιστα και αποτελούν τον απαραίτητο συνεργάτη για τους εργαζομένους της επιχείρησής, τόσο στο front όσο και στο back end.

Τα τερματικά CK3X/R διαθέτουν ενσωματωμένο σκάνερ τεχνολογίας 2D area imager, με δυνατότητα επιλογής μεταξύ standard range ή short/long range και δυνατότητα ανάγνωσης έως 15 μέτρα. Υποστηρίζουν όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες ασύρματης μετάδοσης, Bluetooth και WiFi 802.11 a/b/g/n. Με δείκτη προστασίας IP54 και εξαιρετικής απόδοσης μπαταρία που διαρκεί παραπάνω από τη βάρδια, λειτουργούν άψογα σε πολύ απαιτητικά περιβάλλοντα.

Διαθέτουν ισχυρό επεξεργαστή multi-engine Texas Instruments 1GHZ, 256MB RAM και ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του CK3X με 1GB Flash μνήμη και του CK3R με 512MB μνήμη.

Είναι ιδιαίτερα εξελιγμένα, καθώς μπορούν να προσαρμοστούν ακόμα και σε μελλοντικές ανάγκες, με δυνατότητα αναγνώρισης φωνητικών εντολών και RFID. Ελαφριά, εργονομικά και εύκολα στη χρήση τα τερματικά CK3X/R γίνονται αμέσως το «δεξί χέρι» του επαγγελματία της λιανικής.

Τα τερματικά διατίθενται στην ελληνική αγορά από την Mobile Technology, H1 Partner της Honeywell και Μοναδικό Πιστοποιημένο Διεθνές Επισκευαστικό Κέντρο στην Ελλάδα.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ Κ. ΓΙΑΝΝΗ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΥΡΩΠΑΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΟ VIOLETA BULC

Το ρόλο της ναυτιλίας στην ευρωπαϊκή οικονομία, αλλά και στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο δίκτυο μεταφοράς αγαθών και στην ενίσχυση των παραμέτρων εκείνων που αναδεικνύουν αυτόν το ρόλο, υπογράμμισε ο Υπου...

ΠΛΩΡΗ ΤΟΥ ΟΛΠ ΓΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

Σπάζοντας το όριο των 5 εκατ. TEU, ο Οργανισμός Λιμένα Πειραιά έρχεται πολύ κοντά στην πρώτη θέση στη Μεσόγειο στον τομέα της μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων....

ΣΕΒ: ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗΣ ΣΕ ΞΕΝΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών από επιχειρήσεις – μέλη του, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΣΕΒ (Τετάρτη, 30/10/2019), το εργαστήριο ExportReady Master με θέμα: «Στρατηγικές και Πρακτικές Διείσ...

Κλείσιμο [X]