ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

Η MOBILE TECHNOLOGY ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ CK3X/R ΤΗΣ INTERMEC

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 31/10/2014

 

Η σειρά τερματικών CK3X/R της Intermec by Honeywell ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες της λιανικής και είναι σχεδιασμένη να λειτουργεί σε περιβάλλον αποθήκης και in store applications. Με μικρές διαφορές στο scan engine, τα τερματικά CK3X και CK3R είναι γρήγορα, ανθεκτικά και αξιόπιστα και αποτελούν τον απαραίτητο συνεργάτη για τους εργαζομένους της επιχείρησής, τόσο στο front όσο και στο back end.

Τα τερματικά CK3X/R διαθέτουν ενσωματωμένο σκάνερ τεχνολογίας 2D area imager, με δυνατότητα επιλογής μεταξύ standard range ή short/long range και δυνατότητα ανάγνωσης έως 15 μέτρα. Υποστηρίζουν όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες ασύρματης μετάδοσης, Bluetooth και WiFi 802.11 a/b/g/n. Με δείκτη προστασίας IP54 και εξαιρετικής απόδοσης μπαταρία που διαρκεί παραπάνω από τη βάρδια, λειτουργούν άψογα σε πολύ απαιτητικά περιβάλλοντα.

Διαθέτουν ισχυρό επεξεργαστή multi-engine Texas Instruments 1GHZ, 256MB RAM και ανάλογα με τις ανάγκες σας μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ του CK3X με 1GB Flash μνήμη και του CK3R με 512MB μνήμη.

Είναι ιδιαίτερα εξελιγμένα, καθώς μπορούν να προσαρμοστούν ακόμα και σε μελλοντικές ανάγκες, με δυνατότητα αναγνώρισης φωνητικών εντολών και RFID. Ελαφριά, εργονομικά και εύκολα στη χρήση τα τερματικά CK3X/R γίνονται αμέσως το «δεξί χέρι» του επαγγελματία της λιανικής.

Τα τερματικά διατίθενται στην ελληνική αγορά από την Mobile Technology, H1 Partner της Honeywell και Μοναδικό Πιστοποιημένο Διεθνές Επισκευαστικό Κέντρο στην Ελλάδα.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΙΕΘΝΗ “VERDE.TEC”

Χρηματοδοτικά εργαλεία και σύγχρονες τεχνολογίες περιβάλλοντος για την αντιμετώπιση των οξυμένων αναγκών διαχείρισης των απορριμμάτων, την ανακύκλωση αλλά και των υδατικών πόρων φέρνει η 4η διεθνής έκ...

ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΛΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ACMON

Από ανακοπή καρδιάς έφυγε αιφνιδιαστικά χθες μια ευγενική και σεμνή προσωπικότητα του κλάδου, ο Βασίλης Βαλιάνος, ο άνθρωπος που έδωσε το όραμα και την προοπτική της “Acmon Data”....

ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΙΕΘΝΗ “ELEC.TEC” ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΚΟΣΜΟ

Κορυφαίες εταιρείες της ελληνικής αγοράς στηρίζουν την 3η διεθνή έκθεση “Elec.Tec” που θα πραγματοποιηθεί από τις 21 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020, στο MEC της Παιανίας. Η νέα διοργάνωση ξεπερνά κάθε πρ...

Κλείσιμο [X]