ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ SARMED ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 21/11/2014

 

Στα δύο κορυφαία συνεδριακά γεγονότα της περιόδου συμμετείχε η Sarmed, επιβεβαιώνοντας την έντονη εξωστρέφεια της εταιρείας το τελευταίο διάστημα, αλλά και τη διάθεσή της να επικοινωνήσει με τον ίδιο τον κλάδο.

Η εταιρεία συμμετείχε στις 23 Οκτωβρίου στο συνέδριο «Η Εφοδιαστική αλυσίδα 10 χρόνια μπροστά» που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Εφοδιαστικής Αλυσίδας Νοτιοανατολικής και Κεντρικής Ευρώπης ( χρυσός χορηγός), ενώ λίγες ημέρες αργότερα, η εταιρεία ‘ανέβηκε’ στη Θεσσαλονίκη όπου έδωσε το παρόν στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics, το οποίο διεξήχθη  το διήμερο 18-19 Νοεμβρίου 2014, στο The Met Hotel, στη Θεσσαλονίκη.

Στο συνέδριο του Supply Chain Institute συμμετείχαν περίπου 300 σύνεδροι από το χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας, ενώ πλήθος διευθυντικών στελεχών της αγοράς από τον χώρο της βιομηχανίας, του εμπορίου και των προμηθευτών συστημάτων και υπηρεσιών στα Logistics, παρουσίασαν εισηγήσεις.

 Στο πλαίσιο του συνεδρίου του Ινστιτούτου ο Χαράλαμπος Σιαφλάς εκ μέρους της Sarmed δήλωσε: «Οι 3PL εταιρείες θα πρέπει να είναι ευέλικτες και να προσπαθούν να χτίσουν συνεργασίες logistics μαζί με τους πελάτες τους,  στοχεύοντας στη βελτιστοποίηση της εφοδιαστικής αλυσίδας. Αυτό εφαρμόζει η Sarmed τα τελευταία χρόνια, αντιλαμβανόμενη τον πελάτη ως συνεργάτη,  μαζί με τον οποίο χτίζει τις διαδικασίες και τις υπηρεσίες logistics για τις ανάγκες των προϊόντων και του τελικού σημείου πώλησης (κατάστημα ή καταναλωτής).  Βασικός στόχος της είναι να γίνει one stop shop για τα logistics, όπου οι συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρείες, θα βρίσκουν λύσεις όχι μόνο για τις αμιγώς υπηρεσίες logistics (pure logistics services), αλλά και για άλλες υπηρεσίες που προσθέτουν αξία, όπως ex van sales, merchandising και marketing. Για την επίτευξη του στόχου μας, έχουμε ήδη επενδύσει και συνεχίζουμε να επενδύουμε σε υποδομές, τεχνολογία και προσωπικό».    

 Υπενθυμίζεται ότι η Sarmed στο πλαίσιο του πλάνου ανάπτυξής της, ξεκίνησε τη λειτουργία νέου hub στον Ασπρόπυργο, με εμβαδόν 6.000 τ.μ., το οποίο συμπεριλαμβάνει και τομέα τελωνειακού ενδιαφέροντος, ενώ παράλληλα και διατηρώντας το στρατηγικό της ενδιαφέρον για το Εμπορευματικό Κέντρο του Θριασίου, έχει υποβάλει πρόταση μη δεσμευτικού ενδιαφέροντος, συμμετέχοντας στο πρώτο στάδιο διαλόγου της ΓΑΙΑΟΣΕ με τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΤΡΕΙΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΒ

Ο κ. Φέσσας έκανε αναφορά σε τρεις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανίων....

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΕΒ

Στην ετήσια γενική συνέλευση τα μέλη του ΣΕΒ θα κληθούν, μεταξύ των άλλων, να εγκρίνουν τον Απολογισμό Πεπραγμένων για το 2017, τον Ετήσιο Απολογισμό για την οικονομική χρήση που έληξε (2017), καθώς κ...

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΩΝ SUPPLY CHAIN AWARDS 2018

Το Κτήμα Αριάδνη στη Βαρυμπόμπη θα υποδεχθεί τα στελέχη των εταιρειών που διαγωνίστηκαν, τα μέλη της διευρυμένης Κριτικής Επιτροπής, υψηλόβαθμα στελέχη του κλάδου, στελέχη Υπουργείων και σχετικών Συνδ...

Κλείσιμο [X]