ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ SARMED ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 21/11/2014

 

Στα δύο κορυφαία συνεδριακά γεγονότα της περιόδου συμμετείχε η Sarmed, επιβεβαιώνοντας την έντονη εξωστρέφεια της εταιρείας το τελευταίο διάστημα, αλλά και τη διάθεσή της να επικοινωνήσει με τον ίδιο τον κλάδο.

Η εταιρεία συμμετείχε στις 23 Οκτωβρίου στο συνέδριο «Η Εφοδιαστική αλυσίδα 10 χρόνια μπροστά» που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Εφοδιαστικής Αλυσίδας Νοτιοανατολικής και Κεντρικής Ευρώπης ( χρυσός χορηγός), ενώ λίγες ημέρες αργότερα, η εταιρεία ‘ανέβηκε’ στη Θεσσαλονίκη όπου έδωσε το παρόν στο 18ο Πανελλήνιο Συνέδριο Logistics, το οποίο διεξήχθη  το διήμερο 18-19 Νοεμβρίου 2014, στο The Met Hotel, στη Θεσσαλονίκη.

Στο συνέδριο του Supply Chain Institute συμμετείχαν περίπου 300 σύνεδροι από το χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας, ενώ πλήθος διευθυντικών στελεχών της αγοράς από τον χώρο της βιομηχανίας, του εμπορίου και των προμηθευτών συστημάτων και υπηρεσιών στα Logistics, παρουσίασαν εισηγήσεις.

 Στο πλαίσιο του συνεδρίου του Ινστιτούτου ο Χαράλαμπος Σιαφλάς εκ μέρους της Sarmed δήλωσε: «Οι 3PL εταιρείες θα πρέπει να είναι ευέλικτες και να προσπαθούν να χτίσουν συνεργασίες logistics μαζί με τους πελάτες τους,  στοχεύοντας στη βελτιστοποίηση της εφοδιαστικής αλυσίδας. Αυτό εφαρμόζει η Sarmed τα τελευταία χρόνια, αντιλαμβανόμενη τον πελάτη ως συνεργάτη,  μαζί με τον οποίο χτίζει τις διαδικασίες και τις υπηρεσίες logistics για τις ανάγκες των προϊόντων και του τελικού σημείου πώλησης (κατάστημα ή καταναλωτής).  Βασικός στόχος της είναι να γίνει one stop shop για τα logistics, όπου οι συνεργαζόμενες με αυτήν εταιρείες, θα βρίσκουν λύσεις όχι μόνο για τις αμιγώς υπηρεσίες logistics (pure logistics services), αλλά και για άλλες υπηρεσίες που προσθέτουν αξία, όπως ex van sales, merchandising και marketing. Για την επίτευξη του στόχου μας, έχουμε ήδη επενδύσει και συνεχίζουμε να επενδύουμε σε υποδομές, τεχνολογία και προσωπικό».    

 Υπενθυμίζεται ότι η Sarmed στο πλαίσιο του πλάνου ανάπτυξής της, ξεκίνησε τη λειτουργία νέου hub στον Ασπρόπυργο, με εμβαδόν 6.000 τ.μ., το οποίο συμπεριλαμβάνει και τομέα τελωνειακού ενδιαφέροντος, ενώ παράλληλα και διατηρώντας το στρατηγικό της ενδιαφέρον για το Εμπορευματικό Κέντρο του Θριασίου, έχει υποβάλει πρόταση μη δεσμευτικού ενδιαφέροντος, συμμετέχοντας στο πρώτο στάδιο διαλόγου της ΓΑΙΑΟΣΕ με τους ενδιαφερόμενους υποψηφίους.

 

 

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΙΣΧΥΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ “ELEC.TEC” ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΣΕΗ

Μια πρωτοποριακή πρωτοβουλία αναλαμβάνει η διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης “Elec.Tec 2018” από τις 23 ως τις 26 Φεβρουαρίου 20...

Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ «ΚΥΚΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ» ΧΤΥΠΑ ΣΤΗ VERDE.TEC ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Τις εντυπώσεις φιλοδοξεί να κερδίσει η διαδραστική εκδήλωση που προετοιμάζει το Τεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδος για τις μεθόδους εξοικονόμησης ενέργειας στον κτηριακό τομέα. Αρχιτέκτονες, πολιτικοί μ...

TΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΣΕΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ “ELEC.TEC”

Ήδη η ομάδα εργασίας για τον καθορισμό του πλήρους προγράμματος και των προσκλήσεων προς τους συμμετέχοντες έχει αρχίσει να εργάζεται εντατικά....

Κλείσιμο [X]