ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

Διακρίνονται από αριστερά ο κ. Frank Geerkens – Ambassador Port of Antwerp, η κ. Ιωάννα Ζιγλή-Θεοδώρου, ο κ. Σπύρος Ολύμπιος, Πρόεδρος του HILME και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του ELA, ο κ. Μιχάλης Ζιγλής, Chief Supply Chain & Home Services Officer της Dixons South East Europe – Κωτσόβολος και European Logistics Professional of the Year 2016, ο κ. Jos Marinus – Πρόεδρος ELA, ο Δρ. Martin Christopher – Professor Marketing & Logistics, Cranfield School of Management, Cranfield University UK, ο κ. Ανέστης Παρταλίδης – European Logistics Professional of the Year 2015 και Γενικός Διευθυντής της Trade Logistics, ο κ. Manfred Turks – President of Jury Committee “Project of the Year”, Honorary ELA President.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ ΣΤΑ LOGISTICS ‘PROFESSIONAL OF THE YEAR 2016’

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 15/04/2016

 

 Ο κ. Μιχάλης Ζιγλής, Chief Supply Chain & Home Services Officer της Dixons South East Europe – Κωτσόβολος, διακρίθηκε με τον τίτλο του Professional of the Year 2016 στα Ευρωπαϊκά Bραβεία Αριστείας στα Logistics (ELA Awards). Η αριστεία στα logistics επιβραβεύεται κάθε χρόνο από τον ELA (European Logistics Association) σε ειδική εκδήλωση, η οποία  φέτος πραγματοποιήθηκε στις 14 Απριλίου 2016 στις Βρυξέλλες.

Ο κ. Μ. Ζιγλής, έχοντας ήδη διακριθεί τον περασμένο Φεβρουάριο με το Βραβείο "Professional of the Year 2016" στο πλαίσιο των ετήσιων Βραβείων Logistics «Μέγας Αλέξανδρος» που διοργανώνει το ILME, προκρίθηκε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό θεσμό. Τα κριτήρια για τη διάκριση αυτή εξετάζουν τόσο το πλαίσιο της δραστηριότητας του υποψηφίου, όσο και τις προσωπικές του ικανότητες και δεξιότητες ως manager. O κ. Ζιγλής διαδέχτηκε τον κ. Aνέστη Παρταλίδη, Γενικό Διευθυντή της Trade Logistics που είχε αναδειχθεί Professional of the Year 2015.

Ο ELA αποτελεί τον μεγαλύτερο ευρωπαϊκό οργανισμό logistics με παρουσία και δράσεις σε 30 κράτη. Το Ευρωπαϊκό Βραβείο Αριστείας στα Logistics θεωρείται ως ένα από τα πιο σημαντικά  βραβεία στον χώρο των logistics διεθνώς. Το ΙLΜΕ, επίσημος εκπρόσωπος του ELA στην Ελλάδα, συμμετέχει κάθε χρόνο στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Αριστείας στα Logistics, αποσκοπώντας στην ανάδειξη της Ελλάδας και του εξαιρετικού ανθρώπινου δυναμικού της.

Ο κ. Σπύρος Ολύμπιος, Πρόεδρος του HILME και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και της  Εκτελεστικής Επιτροπής του ELA, δήλωσε, σχετικά: «Αξίζουν συγχαρητήρια στον κ. Μιχάλη Ζιγλή για την σημαντική του επιτυχία, αλλά και στην ομάδα της Κωτσόβολος», και τόνισε: «Η πρωτιά της Ελλάδας για δεύτερη φορά είναι μία πολύ δύσκολη κατάκτηση. Το ILME μέσα σε ένα χρόνο με τις χρυσές Ευρωπαϊκές επιτυχίες εξέπληξε την Ευρώπη, έδωσε χαρά στους Έλληνες logisticians και δημιούργησε μια σημαντική θετική εικόνα για τα ελληνικά logistics και ιδιαίτερα για το υψηλότατο επίπεδο του ανθρώπινου δυναμικού της. Ενισχύουμε, επιπλέον, την αναγνώριση με την καθιέρωση της Ευρωπαϊκής Επαγγελματικής Πιστοποίησης ELA που με κάθε επιτυχία προσφέρουμε στην ελληνική αγορά. Η καταξίωση και διάκριση είναι σημαντικότερη, όταν σου την απονέμουν οι Ευρωπαίοι «συναγωνιστές» σου».

Ο κ. Μιχάλης Ζιγλής, ανέφερε σχετικά με τη βράβευση του: «Αποτέλεσε προσωπική τιμή το ότι μπόρεσα να εκπροσωπήσω την Ελλάδα σε ένα τόσο σημαντικό ευρωπαϊκό διαγωνισμό, προβάλλοντας ένα σημαντικό επίτευγμα στον κλάδο των logistics και της εφοδιαστικής αλυσίδας που έχει υλοποιηθεί στη χώρα μας και μάλιστα κερδίζοντας το πρώτο βραβείο ανάμεσα σε πολλές άλλες αξιόλογες υποψηφιότητες των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών. Είμαι λοιπόν ιδιαίτερα υπερήφανος για το βραβείο αυτό, καθώς αντανακλά τη δέσμευση της Κωτσόβολος να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες στους πελάτες και ακόμα και σε ένα διεθνοποιημένο περιβάλλον, να καταφέρνει να διατηρεί την ελληνικότητά της. Αποτελεί ουσιαστικά την αναγνώριση των προσπαθειών των ανθρώπων και των πολύτιμων συνεργατών της εταιρείας μας που στηρίζουν καθημερινά ό,τι καινούριο και καινοτόμο προωθούμε στην ελληνική αγορά.».

 

 

MANAGEMENT

ACS ΚΑΙ ΠΥΡΝΑ ΔΩΡΙΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Στηρίζοντας τις πρωτοβουλίες δημιουργικής απασχόλησης και εκπαίδευσης, ως βασικό παράγοντα της ομαλής ένταξης των μικρών προσφύγων στην ελληνική κοινωνία, η ACS παρέχει τη δωρεάν μεταφορά ειδών πρώτης...

ΕΩΣ 10/1/2020 ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» ΤΟΥ ILME

Το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος (ILME) συνεχίζοντας να ενισχύει το θεσμό των Ελληνικών Βραβείων Αριστείας στα Logistics «Μέγας Αλέξανδρος», ανακοίνωσε στις 6/12 την έναρξη υποβολής των υπο...

ΟΙ ΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΕΣΠΕΡΙΔΑΣ ΤΗΣ ΕΕL

Με τίτλο “F&B Market: Logistics Needs & Trends” η Ελληνική Εταιρεία Logistics πραγματοποίησε στις 2 Δεκεμβρίου θεματική εσπερίδα, υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά. Σ...

Κλείσιμο [X]