ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

Η εταιρεία ακολουθεί τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς και εξασφαλίζει έτσι την απρόσκοπτη λειτουργία των μηχανημάτων.

JUNHEINRICH HELLAS: ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ AFTER SALES

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ «ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ – ΤΑΧΥΤΗΤΑ»

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 05/10/2016

 

Ίσως τις καλύτερες εξειδικευμένες υπηρεσίες after sales της αγοράς προσφέρει η “Jungheinrich Hellas” αναλόγως με το στόλο και τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Η εταιρεία ακολουθεί τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς και εξασφαλίζει έτσι την απρόσκοπτη λειτουργία των μηχανημάτων.

Με τις υπηρεσίες αυτές, η “Jungheinrich Hellas” φροντίζει ώστε να διατηρείται η αξία της επένδυσης του κάθε περλάτη για πολύ καιρό, αλλά και να βελτιώνεται συνεχώς το περιβάλλον εργασίας στην αποθήκη. Η εξειδικευμένη τεχνική ομάδα της εταιρείας προσφέρει άμεση ανταπόκριση για όλες τις υπηρεσίες.

Παρέχεται Πανελλαδική κάλυψη και άμεση ανταπόκριση σε όλες τις υπηρεσίες μας, δηλαδή σε :

ü  Προληπτική Συντήρηση.

ü  Προληπτική Συντήρηση και επισκευές.

ü  Full Service.

ü  Προληπτική Συντήρηση Μπαταρίας και Φορτιστή.

ü  Προληπτική Συντήρηση των Συστημάτων Φορτοεκφόρτωσης (θυρών & ραμπών).

ü  Εκπαίδευση Ασφάλειας και Επιμόρφωση των Χειριστών.

ü  Rack Inspection - Προληπτικός Έλεγχος Ραφιών.

Όλα τα προγράμματα συμβάλουν στην εξοικονόμηση χρόνου και τη μείωση δαπανών, προστατεύοντας τα προϊόντα σας από απρόβλεπτες βλάβες ή φθορές. Παράλληλα, εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση, παραγωγικότητα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Tο υψηλό ποιοτικά επίπεδο των υπηρεσιών After Sales της “Jungheinrich Hellas”, βραβεύθηκε για δύο συνεχόμενα έτη με τον τίτλο «After Sales Service-Εξαιρετική Επίδοση» στα “Transport & Logistics Awards 2015 & 2014”.

Τα ειδικά προϊόντα

Στη “Jungheinrich Hellas” μπορείτε να βρείτε ειδικά προϊόντα για το ανυψωτικό μηχάνημα και τους συσσωρευτές σας. Μερικά από αυτά είναι:

·         Βattery Service Board

Πίνακας χρήσιμων προϊόντων για τον ασφαλή καθημερινό έλεγχο και τον καθαρισμό των συσσωρευτών σας.

·         Αισθητήρας υγρών συσσωρευτή

Ο αισθητήρας υγρών της Jungheinrich εξασφαλίζει τη μέγιστη απόδοση και διάρκεια ζωής του συσσωρευτή, ενώ βοηθά στην αποφυγή περιττών ελέγχων.

·         BMS Σύστημα Παρακολούθησης Συσσωρευτών

Το BMS συλλέγει και αποθηκεύει τις ουσιώδεις πληροφορίες του συσσωρευτή σας.

·         Απιονιστές 500L και 1000L

Οι απιονιστές της Jungheinrich φιλτράρουν κατάλληλα το νερό και παρέχουν ένδειξη για το πότε πρέπει να αλλάζει το φίλτρο.

·         Πλατφόρμα εργασίας (SUEDLOHN του Οίκου BAUER)

Οι πλατφόρμες εργασίας SUEDLOHN του Οίκου BAUER, είναι κατάλληλες για ηλεκτροκίνητα περονοφόρα και περονοφόρα αντιβάρου.

·         Σύστημα Κάμερας (Video Camera System)

Η κάμερα αυτή, η οποία τοποθετείται στο εσωτερικό της δεξιάς περόνης, διευκολύνει το χειριστή να παρακολουθεί, να ελέγχει και να τοποθετηθεί τα εμπορεύματα με απόλυτη ακρίβεια, ενώ παρέχει τη δυνατότητα ανάγνωσης των

ετικετών σε μεγάλα ύψη.

·         Προειδοποιητικός Φανός Ασφαλείας (Floor Spot)

Μεγαλύτερη ασφάλεια, με αποφυγή ατυχημάτων και προστασία των εργαζομένων σας.

·         Αισθητήρες Πρόσκρουσης (Shock Sensor)

Με τους αισθητήρες πρόσκρουσης της “Jungheinrich Hellas”, εξασφαλίζεται η δυνατότητα ρύθμισης της ευαισθησίας των αισθητήρων, ανάλογα με το δάπεδο της αποθήκης σας. Αποφεύγονται οι βίαιοι κραδασμοί και η πρόσκρουση με άλλο μηχάνημα ή αντικείμενο, ενώ η επανενεργοποίηση του μηχανήματος μπορεί να γίνει μόνο από τον υπεύθυνο χειριστή.

 

 

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ

ΕΠΑΝΑΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΕΜΕΤ Γ. ΤΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ TUV HELLAS

Επαναπιστοποιήθηκε πρόσφατα κατά το πρότυπο του διεθνούς συστήματος διαχείρισης ποιότητος ΕΝ ISO 9001:2008, η εταιρεία «ΒΙΕΜΕΤ Γ. Τιτόπουλος ΑΕΒΕ, Βιομηχανία Συστημάτων Αποθήκευσης», από το διεθνή κα...

O ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΨΑΘΑΣ ΤΗΣ ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ.ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ “ONE-STOP-SHOP” ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΚΑ

Τις προτάσεις της ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. για το πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία των βιομηχανικών περιοχών και επιχειρηματικών πάρκων και των λοιπών Οργανωμένων Υποδοχέων Δραστηριοτήτων (ΟΥΔ) και τον ρόλο των Φο...

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ SUPPLY CHAIN INSTITUTE ΓΙΑ ΤΟ E-COMMERCE

To δεύτερο συνέδριο για τα logistics του e-commerce διοργάνωσε το SUPPLY CHAIN INSTITUTE με την επιστημονική υποστήριξη της PLANNING, στις 26 Ιουνίου. Η προσέλευση ξεπέρασε τα 170 άτομα, στελέχη 70 επ...

Κλείσιμο [X]