ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΩΝ LOGISTICS

Από αριστερά διακρίνονται οι κ.κ. Αθανάσιος Πετμεζάς (γενικός διευθυντής της cosmoONE), Ms Yvonne Chiu (πρόεδρος του WITSA), Γιάννης Σύρρος (γενικός Διευθυντής του ΣΕΠΕ και Αντιπρόεδρος για την Ευρώπη του WITSA).

ΝΕΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 01/11/2017

 

Άλλη μια σημαντική διεθνή διάκριση επέτυχε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών για την υλοποίηση του “Internet of (noisy) Things”, μιας ολοκληρωμένης Internet of Things λύσης στο πλαίσιο των βραβείων WITSA 2017 Global ICT Excellence, από τον Παγκόσμιο Σύνδεσμο Πληροφορικής και Υπηρεσιών – WITSA.

Η καινοτόμος εφαρμογή “Internet of (noisy) Things” υλοποιήθηκε από τον ΔΑΑ σε συνεργασία με την εταιρεία “Ex Machina” στο πλαίσιο του προγράμματος “The Digital Gate”, το οποίο ενθαρρύνει τους νέους να αναπτύσσουν καινοτόμες ιδέες και λύσεις που θα μπορούσαν να τύχουν εφαρμογής σε πραγματικό περιβάλλον αεροδρομίου.

Ο διευθυντής Επιχειρηματικής Μονάδας Πληροφοριακών Συστημάτων & Τηλεπικοινωνιών του Διεθνούς Αερολιμένος Αθηνών κ. Γεώργιος Δημητριάδης δήλωσε την ευαρέσκειά του για την επιτυχία αυτή. «Η εφαρμογή αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πώς η ψηφιοποίηση και η καινοτομία συνιστούν κεντρική επιλογή μας, σήμερα αλλά και για τα επόμενα χρόνια, τόσο στις λειτουργικές δραστηριότητες του ΔΑΑ, όσο και στη δημιουργία μοναδικής εμπειρίας για όσους τη χρησιμοποιούν», εξήγησε.

Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο του World Congress on Information Technology 2017 που πραγματοποιήθηκε στην πρωτεύουσα της Ταϊβάν, Ταϊπέι.

 

 

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΕΣ

SINGULAR LOGIC: ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ

Η σύμβαση του έργου είναι πενταετής και η “SingularLogic” θα παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης....

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΦΟΡΤΙΟΥ

Ενδελεχής οπτικός έλεγχος, καταμέτρηση και διαχωρισμός είναι μερικά από τα στάδια που ακολουθούνται κατά την άφιξη των εμπορευμάτων στον εμπορευματικό σταθμό της Skyserv Handling....

ΠΙΈΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΏΛΗΣΗ ΤΩΝ 14 ΑΕΡΟΔΡΟΜΊΩΝ

Ιδιωτικοποίηση Σε ανατροπή των προεκλογικών δεσμεύσεών της - όσο αφορά την ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων- οδηγείται η κυβέρνηση ενώ δέχεται κριτική τόσο από μερίδα κυβερνητικών βουλευτώ...